Kristóf

Közel 10 éve dolgozom fotósként, nagyon szeretek utazni és új embereket megismerni. Célom, hogy időtálló fotókat készítsek a legfontosabb pillanatokról, melyeket évek múltán is örömmel nézhettek vissza. A sok év visszajelzései alapján bátran mondhatom, hogy mindenkivel megtalálom a közös hangot, ami elengedhetetlen a felszabadult, bensőséges pillanatokhoz, hiszen ez a hangulat tükröződik a fotóitokon.

Kata

Kristóf és Ábel munkáját segítem mind az ügyfelekkel való egyeztetésben, ajánlatok kiküldésében, stúdiónk dekorációinak megálmodásában, és a fotózásokon való asszisztálásban. Szívesen segítek további szolgáltatók ajánlásával kapcsolatban, ha a nagy napotokról van szó, hiszen az évek alatt sok megbízható szakembert ismerhettünk meg.

Ábel


6 éve foglalkozom filmkészítéssel, a stúdió csapatát 2020 óta erősítem. Kristóffal testvérek vagyunk, így igencsak összeszokott párost alkotunk. Megegyező stílusunknak köszönhetően az általam készített videó összhangban van az ő fotóival. Fontosnak tartom, hogy a videókon átadjam a számotokra legértékesebb pillanatok hangulatát, hogy később is újra át tudjátok élni azokat.


Faq

Kreatív és jegyes fotózás? Mit kell tudni erről?

A kreatív fotózás az esküvő napján, vagy egy külön napon tartott fotózás Rólatok, az esküvői ruhában. Ez lehet akár az esküvő helyszínén, vagy egy számotokra fontos helyen. Természetesen nyitottak vagyunk belföldi, vagy akár külföldi kreatív fotózás lebonyolítására is. Ezen fotózás eredménye egy lenyűgöző képsorozat, mely megkoronázza az esküvőtöket és felejthetetlen élményekkel ajándékoz meg titeket.

A jegyes fotózás jegyben járásotokat örökíti meg, ez egy esküvő előtti sorozat kettőtökről, hétköznapi ruhában, lazán és jó hangulatban egy közösen megbeszélt helyszínen. Ezeket a fotókat felhasználhatjátok a meghívóhoz, köszönőajándékokhoz, esetleg diavetítéshez. Jó ismerkedési lehetőség ez, és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az esküvői fotókat már összeszokott „csapatként” , egymást már ismerve készíthessük.

Hogyan tudunk időpontot foglalni?

Emailen, telefonon egyaránt tudtok időpontot foglalni. Esküvői fotózás esetén ezt egy online meeting, majd szerződésírás követi, ezáltal lesz fix a foglalásotok. Javasoljuk a mielőbbi időpontfoglalást, miután már ismert a Nagy Nap pontos dátuma, akár már 12-16 hónappal előre.

A nyers képeket megkapjuk?

A képalkotási folyamat minden esetben akkor fejeződik be, amikor a képek színvilága és hangulata az utómunka végeztével elnyeri a munkáinkra jellemző stílust. Nyers képeket, más szóval félkész munkát soha, semmilyen esetben nem adunk ki a kezünkből. Az esküvői fotók esetében is minden egyes fotó fény-, szín, illetve perspektívakorrekciót kap az utómunkázás során.

Videót is készítetek?

Igen, van lehetőség videó szolgáltatás igénylésére is.

Van lehetőség külföldi fotózásra?

Természetesen van. Mindig nagy élmény, így a legnagyobb örömmel utazunk bárhova, ha külföldi esküvőt, vagy jegyes / kreatív fotózást terveztek.

Ketten fotóztok az esküvőkön?

Nem, Kristóf egyedül dolgozik az esetek nagy részében, de van lehetőség két fotóssal is rendelni az adott csomagot.

Mennyi idő alatt készülnek el a fotók?

A teljes esküvői sorozatot 4-8 héten belül kapjátok meg. Egyéb fotózások esetében ez 2-3 hetet jelent.

Reviews

Bia & Karesz

“Csodálatos munkát végeztetek, nem is lehetnénk elégedettebbek! Nagyon köszönjük, tényleg nem tudjuk hangsúlyozni mennyit hozzátettetek a személyetekkel is ahhoz, hogy ez a nap ennyire jó legyen! Köszönjük ezt az élményt, és, hogy ilyen szépen megörökítettétek nekünk! A fotók és a videók is elképesztőek!”

01 / 05