GYIK

Kreatív és jegyes fotózás? Mit kell tudni erről?

A kreatív fotózás az esküvő napján, vagy egy külön napon tartott fotózás Rólatok, az esküvői ruhában. Ez lehet akár az esküvő helyszínén, vagy egy számotokra fontos helyen. Természetesen nyitottak vagyunk belföldi, vagy akár külföldi kreatív fotózás lebonyolítására is. Ezen fotózás eredménye egy lenyűgöző képsorozat, mely megkoronázza az esküvőtöket és felejthetetlen élményekkel ajándékoz meg titeket.

A jegyes fotózás jegyben járásotokat örökíti meg, ez egy esküvő előtti sorozat kettőtökről, hétköznapi ruhában, lazán és jó hangulatban egy közösen megbeszélt helyszínen. Ezeket a fotókat felhasználhatjátok a meghívóhoz, köszönőajándékokhoz, esetleg diavetítéshez. Jó ismerkedési lehetőség ez, és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az esküvői fotókat már összeszokott „csapatként” , egymást már ismerve készíthessük.

Hogyan tudunk időpontot foglalni?

Emailen, telefonon egyaránt tudtok időpontot foglalni. Esküvői fotózás esetén ezt egy online meeting, majd szerződésírás követi, ezáltal lesz fix a foglalásotok. Javasoljuk a mielőbbi időpontfoglalást, miután már ismert a Nagy Nap pontos dátuma, akár már 12-18 hónappal előre.

A nyers képeket megkapjuk?

A képalkotási folyamat minden esetben akkor fejeződik be, amikor a képek színvilága és hangulata az utómunka végeztével elnyeri a munkáinkra jellemző stílust. Nyers képeket, más szóval félkész munkát soha, semmilyen esetben nem adunk ki a kezünkből. Az esküvői fotók esetében is minden egyes fotó fény-, szín, illetve perspektívakorrekciót kap az utómunkázás során.

Videót is készítesz?

Igen, csapatunk Ábel személyében videóssal bővült, így már lehetőség van videó szolgáltatás igénylésére is.

Van lehetőség külföldi fotózásra?

Természetesen van. Mindig nagy élmény, így a legnagyobb örömmel utazom bárhova, ha külföldi esküvőt, vagy jegyes / kreatív fotózást terveztek.

Mennyi idő alatt készülnek el a fotók?

A teljes esküvői sorozatot 4-6 héten belül kapjátok meg. Egyéb fotózások esetében ez 2-3 hetet jelent.